Rugklachten verminderen, de juiste stoel helpt

Wie rugklachten heeft en op zoek is naar een goede stoel, zal bij Van Wijk Zitspecialist zeker slagen. Wij hebben vele relaxfauteuils, sta-op stoelen, eetkamerstoelen en werkstoelen in het assortiment die er prachtig uitzien én ergonomisch ontwikkeld zijn. Met deze stoelen zijn rugklachten passé.

Dat zit goed

Bij Van Wijk Zitspecialist ontvangt u onafhankelijk en deskundig zitadvies op maat. Heeft u rugklachten en wilt u ervan af? Wij laten u direct een aantal stoelen zien waarbij u baat heeft. Ervaar zelf hoe heerlijk u zit in een van de vele relaxfauteuils of werkstoelen en wat het met uw lichaam doet als de stoel u stimuleert in beweging te blijven. Door een goede zithouding in een van onze mooie stoelen kunnen rugklachten, spanningen en weefselirritatie verminderen. Ook kan een sta-op stoel bij rugklachten het opstaan verlichten.

Weg met rugklachten

Kom gerust een langs bij Van Wijk Zitspecialist in Oisterwijk. Wij laten u graag ervaren wat zitcomfort is. Deskundig advies over rugklachten en passende stoelen kunt u bij ons zeker krijgen. Wij staan voor u klaar! Mocht u niet in staat zijn naar ons te komen, dan komen we voor passing aan huis ook naar u toe.

Share This