Fitform relaxfauteuils

Een heerlijk ontspannen zit en een stoel die er prachtig uitziet? Fitform laat zien dat lekker zitten ook mooi kan zijn. Met zijn Wellness collectie heeft het bedrijf goed zitten vormgegeven door een aantal schitterende relaxfauteuils te leveren. Een Fitform relaxfauteuil is de ideale stoel. Deze relaxstoelen zijn verkrijgbaar bij de experts in zitten: Van Wijk Zitspecialist.

De perfecte relaxstoel

Iedereen weet dat stoelen niet altijd even lekker zitten. Dankzij de vele verstelmogelijkheden en unieke vormgeving doen de Fitform relaxfauteuils dat wel. Het kantelmechanisme waarmee u in één keer de rugleuning en het zitvlak naar achteren kantelt is specifiek iets van Fitform en zorgt ervoor dat u altijd in de juiste zithoek kunt blijven zitten. Fitform relaxfauteuils zijn leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen en kunnen zelfs voorzien worden van extra accessoires die het zitcomfort nog meer vergroten. Bij Van Wijk Zitspecialist leveren we een Fitform relaxfauteuil altijd geheel op maat!

Dit is heerlijk zitten!

Omdat een Fitform relaxfauteuil niet zomaar een stoel is, begrijpen we dat u de stoelen eerst zelf uit wil proberen. In onze showroom in Oisterwijk hebben we de verschillende Fitform relaxfauteuils daarom overzichtelijk voor u gepresenteerd. U kunt ze proberen en wij geven u vrijblijvend deskundig zitadvies. Bent u niet in staat naar ons te komen? Dan komen wij op afspraak ook bij u aan huis. Informeer naar de mogelijkheden.

Share This