Sta-op-stoelen op maat

Een ergonomische stoel die u helpt bij het opstaan. Onze sta-op-stoelen of opstastoelen zijn een geliefde variant van de luxe fauteuil. De kracht van dit model is dat u een steuntje krijgt waardoor u binnen enkele seconden met minder moeite op staat. En omdat het makkelijker gaat, staat u ook gewoon wat vaker op. Heel goed voor uw mobiliteit.

Een sta-op-stoel helpt bij:

  • Ouderdom
  • Rugklachten
  • Osteoporose
  • Artrose
  • Parkinson
  • Heup- en knieproblemen
  • Multiple sclerose
  • Overgewicht
Vooral voor oudere mensen is het belangrijk om te blijven bewegen. Een sta-op-stoel op maat helpt u om met minder moeite uit uw stoel te komen.

Hoe werkt een sta-op-stoel?

Het principe van de sta-op-stoel is eenvoudig. Met één druk op de knop zet u het ingebouwde motortje in werking en wordt u organisch in de benen gebracht. De stoel blijft gewoon in deze positie staan, dus als u weer gaat zitten, gaat dat al even gemakkelijk.

“Als opstaan voor u problematisch is, blijft u vaak langer in uw stoel zitten dan eigenlijk goed is. Opstaan is simpelweg vermoeiend of zelfs pijnlijk. De sta-op-stoel neemt dit bezwaar weg en maakt u mobieler. Als u eventueel verzorging hebt, is het ook fijn. Uw verzorger hoeft dan minder hard te tillen.”

Vooral voor oudere mensen is het belangrijk om te blijven bewegen. Een sta-op-stoel op maat helpt u om met minder moeite uit uw stoel te komen.

Is een sta-op-stoel iets voor mij?

Mensen die voor een sta-op-stoel kiezen, hebben vaak stramme en pijnlijke gewrichten. Opstaan wordt een opgave. En wanneer iets lastig is, zijn we geneigd het minder vaak te doen. Oriënteert u zich op een ergonomische stoel zonder opsta-problematiek dan kan de sta-op-stoel een keuze voor de toekomst zijn.

De kracht van de sta-op-stoel?

Als u eenmaal op de been bent, kunt u zich meestal prima redden. Het is die horde om uit de stoel te komen die u tegenhoudt. Een sta-op-stoel maakt u mobieler en zelfredzamer. Uw omgeving zal er aangenaam van opkijken. 

Share This