Fitform Sta-op stoel van een erkende Fitform-dealer

Een Fitform Sta-op stoel, ook wel opstastoel, zorgt ervoor dat u met 1 druk op de knop weer makkelijker uit een fauteuil op staat als dat om welke reden dan ook minder goed gaat. Een Fitform Sta-op stoel komt door gebruik van een elektromotor omhoog en kantelt de persoon voorover, zodat opstaan eenvoudig is. Ook gaan zitten gaat met hulp van dezelfde techniek bijzonder soepel; het voorkomt het in de stoel ‘ploffen’. Al onze Fitform Sta-op stoelen zijn daarnaast in te stellen naar een relaxstand. Zo kunt u naast makkelijk opstaan ook heerlijk rusten. Voor de juiste en meest comfortabele zithouding is het belangrijk dat wij deze fauteuils voor u op maat laten maken, met uw zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte.

Wij van Van Wijk Zitspecialist zijn een erkend dealer van Fitform. Koopt u bij Van Wijk Zitspecialist, dan bent u verzekerd van:

  • Deskundig advies
  • Uitgebreid testen
  • Persoonlijke service

Bekijk ons aanbod Sta-op stoelen van Fitform

Bekijk hieronder ons assortiment Fitform Sta-op stoelen. Door op een stoel te klikken, krijgt u alle benodigde informatie over de stoel te zien!

Waarom een sta op stoel van Fitform?

Wanneer u wat ouder wordt of fysieke problemen heeft, kan het lastiger worden om uit een luie stoel op te komen. Doordat dit met minder gemak gaat blijft u langer zitten. Het kost veel energie en is het juist vermoeiend om uit de stoel te komen. Hiervoor zijn sta op stoelen gemaakt! Deze sta op stoelen helpen u uit de stoel met behulp van een elektromotor. De motor zorgt er voor dat de stoel omhoog wordt getild naar een positie waar u makkelijk uit de stoel kan komen. Met een sta op stoel kunt u op je oude dag nog steeds lekker genieten van een fijne stoel. Bekijk welke Fitform sta op stoelen wij in ons assortiment hebben.

Wellness voor u

Fitform sta op stoelen maken deel uit van de Wellness collectie. Een moderne collectie stoelen die u een optimale zithouding garanderen en waaruit u, dankzij specifieke verstelmogelijkheden, net wat makkelijker opstaat. De Fitform sta op stoelen kantelen in hun geheel naar voren. Hierdoor is opstaan opeens een stuk eenvoudiger. Door de hoogwaardige kwaliteit, de mogelijkheden van maatwerk en de unieke mogelijkheden, zijn de Fitform sta op stoelen van toegevoegde waarde.

"FITFORM IS DE TOP ONDER DE RELAXFAUTEUILS!"

Klik hier en lees het interview tussen Miranda van Wijk, eigenaresse van Van Wijk Zitspecialist, en Fitform over de fauteuils van Fitform.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten

Een groot aantal vooraanstaande zitspecialisten hebben zich verenigd in de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten (NVZS). Ons doel is om u te informeren en adviseren over kwalitatief goed zitten.

Liefst 10 jaar garantie op uw aankoop

Fitform geeft liefst 10 jaar garantie volgens de Fitform 10 jaar Garantie Waarborg. Tot 10 jaar worden reparaties daardoor kosteloos of tegen fors lagere kosten uitgevoerd. Zo hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw aankoop!

Ontdek wat onze klanten zeggen over onze service

 

Ine Pijnenburg
Ine Pijnenburg
Goed geholpen door Miranda en haar man. Relaxfauteuil was kapot, de rugleuning ging niet meer voor of achteruit. De stoel was niet eens bij hun gekocht. De verkoper van de stoel was helaas overleden. De fabriek wilde langskomen maar moest op voorhand al een nieuwe motor en nieuwe besturing meenemen en deze moest betaald worden. Uiteindelijk was het alleen maar een kabelbreuk. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
edward van haperen
edward van haperen
De zit specialist die ook bij je thuis komt , demo stoel plaatst en zeer goed advies geeft
Anita coenen
Anita coenen
Op advies van mijn ergotherapeut kwam ik bij van Wijk terecht. Ik werd vriendelijk en gastvrij ontvangen en mevr.van Wijk nam alle tijd om dingen uit te leggen en uit te proberen. Ook bij de levering van de stoel nam ze weer alle tijd om de puntjes op de i te zetten. Kortom een vriendelijk gastvrij bedrijf met kennis van zaken. Zeker een aanrader!!! Anita Coenen
klomp sjak
klomp sjak
Mevrouw die de sta op fauteuils mee nam om de stoelen aan meten nam alle tijd voor je echt een echte van vakvrouw en een mooi bedrijf met veel keus kijk maar op internet moet je echt doen voor mij en mijn een dikke tien
Johan Muskens
Johan Muskens
Goede uitleg gekregen en twee verstelbare thatsit varier besteld.
John van de Langenberg
John van de Langenberg
O.A specialist in speciale bureaustoelen. Zeer deskundig...
Leny Hesp
Leny Hesp
Zo leuk deze zitwinkel en fijn geholpen
gjamh
gjamh
Wat een vriendelijke en gastvrije mensen ! Waren net in hun zaak om te informeren en een aantal stoelen uit te proberen of deze Varier stoelen ook voor mij geschikt zijn, Niks geen aansmeer verkooptactieken ze lieten mij rustig mijn gang gaan en gaven de tijd en informeerden me daar waar wenselijk en deskundig. Ik moet nu alleen nog wel even de keus zelf gaan maken welke ik wil! Tot zover iig een vette pluim voor deze dames U voelt de klant aan en behandeld deze zoals t hoort! Mijn heel hartelijke dank voor uw gastvrijheid , tijd en vooral ook deskundig advies!! De Actulum en Ekstrem proefzitster uit Tilburg.!! VANDAAG 3 JAAR NA MIJN VORIGE REVIEUW BELDE IK OPNIEUW MET EEN VRAAG En weer zeer dienstbaar en lief geholpen ze had niet wat ik nodig had maar met de gegevens die ik had heeft ze mee gezocht waar ik dat bedrijf wat vertrokken was uit Oisterwijk kon vinden die de stoel had waar ik er een van bij wilde hebben dezelfde, Dìt zijn ondernemers waar je mee van doen wilt hebben GOUD WAARD zèker dezer dagen waarin t vaak ook aansmeren is bij/door bedrijven!! Veel Dank lieve mevrouw voor uw hulp en inzet, zonder enig eigen belang, hopelijk volgende keer weer iets uit jullie collectie.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de Sta-op stoelen van Fitform? Of wilt u de stoelen komen testen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Oisterwijk. Bent u niet in de gelegenheid zelf naar onze winkel te komen, dan kunt u ook een afspraak maken voor zitadvies aan huis. Neem vandaag nog contact met ons op!

Veelgestelde vragen over de Sta-op stoelen van Fitform

Om het gebruiksgemak te vergroten; het design te verfraaien en het zitcomfort te vergroten, zijn individuele aanpassingen mogelijk. Ook kunt u diverse  accessoires bestellen bijde fauteuils. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.
Om de juiste zithoogte, zitdiepte, en armleuninghoogte te bepalen, is professioneel advies en meting essentieel. Dit zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Wij adviseren u daarom om langs te komen in onze showroom of om een afspraak te maken voor advies aan huis.
Gezien wij erkend dealer van Fitform zijn, krijgt u maar liefs 10 jaar garantie bij aankoop van een Sta-op stoel volgens het Fitform Garantie Waarborg.
Dit is uiteraard mogelijk! Kom langs in onze showroom in Oisterwijk of maak een afspraak voor passing en advies aan huis.
Indien het voor u niet makkelijk is om naar de winkel te komen, dan is het tevens mogelijk om bij u thuis een afspraak te maken. Advies en opmeten worden dan aan huis gedaan. Neem contact op voor een afspraak aan huis.
Share This