Fitform relaxstoel, pure wellness

In de wereld van relaxstoelen is Fitform een gevestigde naam. Het bedrijf heeft laten zien door de inzet van moderne technieken kwalitatief hoogwaardige zitmogelijkheden te kunnen leveren. De Wellness collectie, waartoe de Fitform relaxstoelen behoren, is bijzonder modern en kenmerkt zich door de vele mogelijkheden van verstellen. Bij Van Wijk Zitspecialist hebben we diverse Fitform relaxstoelen voor u klaarstaan. Om ze te bekijken, maar ook me ze geheel vrijblijvend een keer uit te proberen.

Een ontspannen zit

Fitform relaxstoelen kennen vele verstelmogelijkheden. Rugleuning en zitting kunnen gemakkelijk versteld worden, maar het meest unieke is toch wel de kantelverstelling: de rugleuning en de zitting kunnen in één beweging naar achteren gezet worden. Dat Fitform daarbij de relaxstoelen op maat maakt, zodat u een perfecte zit heeft, draagt ook zeker bij aan het succes.

Fitform levert relaxstoelen met een op maat gemaakte:

  • Zitdiepte, zitbreedte en zithoogte
  • Lendenondersteuning
  • Armleggerhoogte

Uw eigen Fitform relaxstoel? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u de Fitform relaxstoelen een keer testen? Kom dan langs in onze showroom. U zult direct zien dat lekker zitten ook heel mooi kan zijn. Fitform relaxstoelen zitten namelijk niet alleen heerlijk, ze zien er ook schitterend uit!

Bekijk hier ons aanbod Fitform relaxstoelen

Bekijk hieronder ons ruime assortiment Fitform relaxstoelen. Klik op een stoel om alle informatie over de stoel te zien. 

Share This