Een relaxfauteuil moet u zelf ervaren

Een relaxfauteuil kunt u overal kopen. Een relaxfauteuil op maat is een ander verhaal. Denk aan een confectiepak dat u bij een bekend warenhuis uit het rek haalt en vergelijk het met een maatkostuum dat u door een gespecialiseerde kleermaker laat maken. Het eerste pak zit aardig, in het beste geval goed. Het maatpak zit als gegoten. Dat voelt u direct. Maar alleen wanneer u het zelf ervaart. 

Een relaxfauteuil op maat zorgt voor de perfecte ondersteuning van uw lichaam.

Een relaxfauteuil op maat: een toeverlaat voor het leven

Wie eenmaal een maatpak heeft gedragen, wil nooit meer een gewoon pak. Dat kan een nadeel zijn, want maatpakken zijn duur. Gelukkig is een relaxfauteuil een eenmalige aankoop. Waar u ook nog jaren garantie op krijgt. Onze fauteuils zijn gemaakt voor jarenlang zitcomfort. 

“Zitadvies voorkomt problemen en kan ze wegnemen. Wij zien veel oudere mensen met rugklachten, Parkinson, osteoporose of gewrichtsproblemen. Ze leiden een zittend leven, terwijl het zitten juist met ongemak gepaard gaat. Met de juiste stoel is dit niet nodig.” 

Zitadvies aan huis

Juist wanneer u niet meer zo mobiel bent, kan een ergonomische, aangepaste stoel helpen. Hierbij hoort goed advies, maar naar de winkel gaan is misschien een opgave. Van Wijk Zitspecialist komt graag naar u toe voor een stoelaanpassing aan huis. Zo maakt u de juiste keuzes om de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Een aangepaste stoel die perfect aansluit op uw unieke lichaam. 

Share This