Varier fauteuils, heerlijk ontspannen

Dat relaxen er zo prachtig uit kan zien! Bij Varier weten ze als geen ander hoe ontspanning en uiterlijk samengaan. Mooie moderne stoelen, prachtig bekleed en verschillende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Van Wijk Zitspecialist kent de voordelen van Varier fauteuils en laat u die graag ervaren. Kom gerust eens langs in de showroom om een van de vele modellen uit te proberen.

 

Het uitdagende assortiment

Varier fauteuils zijn er onder meer als relaxstoelen. De Peel collectie zorgt dankzij zijn vorm voor vele zitmogelijkheden en ziet er schitterend uit. Het unieke design kan in volledige rustpositie gekanteld worden en laat u heerlijk achterover zitten. Ook de Kokon collectie levert compacte en elegante Varier fauteuils. Deze relaxstoelen geven goede steun in de rug en zijn vast te zetten in uw favoriete positie. De fauteuils kunnen 360 graden draaien en zijn door hun fraaie uiterlijk een aanvulling op uw interieur.

Varier fauteuils zijn verkrijgbaar in de volgende collecties:

  • Varier Gravity Balans
  • Varier Kokon en Kokon Club
  • Varier Peel en Peel Club

 

Dat zit goed!

Wanneer u eenmaal een van de vele Varier fauteuils heeft geprobeerd, zult u vast en zeker overtuigd zijn van de goede zit. Meer weten of advies op maat? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom in Oisterwijk. Mocht u nog niet zeker zijn van een Varier fauteuil, dan kunt u bij ons ook terecht voor Varier stoelen.

Share This