De vele mogelijkheden van een ergonomische zadelkruk en zit-sta kruk

Goed en verantwoord zitten aan een in hoogte verstelbaar bureau, zit-sta bureau of hoge hobbytafel? Heeft u moeite met lang staan tijdens koken, muziek maken of andere hobby? Een ergonomische zadelkruk van o.a Varier, Score. Aeris en Rovo bevordert zitten met een rechte rug. De continue lichte beweging van de zadelkruk houdt de wervelkolom in beweging en voorkomt stijfheid in de rug. Tevens worden hierdoor de rug -en buikspieren versterkt. Van Wijk Zitspecialist voorziet u graag van persoonlijk en deskundig zitadvies en kan u uitgebreid informeren over de beste ergonomische zadelkruk voor u.

Ruim assortiment ergonomische zadelkrukken

Wij hebben de ergonomische zadelkrukken van o.a Varier, Aeris en Score in ons assortiment. Deze zit-sta krukken worden veel gebruikt op kantoor aan een hoog-laag bureau om af te wisselen tussen staan en zitten. Maar ook steeds vaker worden de krukken thuis gebruikt voor thuis-kantoor en hobby. We hebben zadelkrukken mét en zonder wielen en kunnen daarnaast ook met een lendensteun of rug/armsteun worden geleverd. De krukken met wielen zijn ideaal als sta-ondersteuning in de keuken. Tevens worden deze zadelkrukken met wielen veel gebruikt door voetpedicure, schoonheidsspecialist, nagelstylist en kapper. De zadelkrukken zijn 360 graden draaibaar en zijn in hoogte verstelbaar d.m.v. een gasveer.

Bezoek onze showroom of bestel in onze webshop

Bezoek onze showroom in Oisterwijk als u onze krukken wilt uitproberen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren wat voor u de beste keuze is. Ook bestaat er de mogelijkheid om zadelkrukken uitgebreid thuis uit te proberen. Wanneer u een ergonomische zadelkruk wilt aanschaffen, kunt u ook gebruikmaken van de bestelmogelijkheden in onze webshop. Staat de betreffende zadelkruk niet in onze webshop. Dan bieden we die uitsluitend aan in onze fysieke. Heeft u nog vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Graag tot ziens bij Van Wijk Zitspecialist

Share This