De vele mogelijkheden van een ergonomische zadelkruk en zit-sta kruk

Een goede houding is van essentieel belang voor onze gezondheid, vooral als we veel tijd zittend doorbrengen. Of u nu op kantoor werkt aan een in hoogte verstelbaar bureau of thuis langdurig bezig bent met een hobby, een ergonomische zadelkruk kan helpen om een rechte rug te behouden en rugpijn te voorkomen. Bij Van Wijk Zitspecialist vindt u een ruim assortiment zadelkrukken van bekende merken zoals Varier, Score, Aeris en Rovo.

Een ruim assortiment zadelkrukken

Bij Van Wijk Zitspecialist vindt u een ruim assortiment ergonomische zadelkrukken. We bieden krukken met en zonder wielen, en kunnen ze ook leveren met een lendensteun of rug- en armsteunen. Dit maakt ze geschikt voor verschillende toepassingen, zoals op kantoor, thuis of tijdens hobby’s. De zadelkrukken met wielen zijn bijvoorbeeld ideaal voor voetpedicures, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten en kappers.

Een greep uit ons assortiment vindt u hieronder:

De voordelen van een ergonomische zadelkruk

Een ergonomische zadelkruk biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele bureaustoel. Ten eerste bevordert de continue lichte beweging van de zadelkruk de beweging van de wervelkolom en voorkomt zo stijfheid en pijn in de rug. Daarnaast worden ook de rug- en buikspieren versterkt. De zadelkrukken zijn bovendien 360 graden draaibaar en in hoogte verstelbaar met behulp van een gasveer. Dit maakt ze geschikt voor verschillende toepassingen, zoals bij een sta-ondersteuning in de keuken of als zit-sta kruk voor op kantoor.

Bezoek onze showroom of bestel online

Of u nu op zoek bent naar een zadelkruk voor kantoor, thuis of hobby, bij Van Wijk Zitspecialist vindt u de juiste oplossing. Bezoek onze showroom in Oisterwijk als u onze krukken wilt uitproberen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren wat voor u de beste keuze is. Ook bestaat er de mogelijkheid om zadelkrukken uitgebreid thuis uit te proberen. Wanneer u een ergonomische zadelkruk wilt aanschaffen, kunt u ook gebruikmaken van de bestelmogelijkheden in onze webshop. Staat de betreffende zadelkruk niet in onze webshop, dan bieden we deze uitsluitend aan in onze fysieke winkel.

Neem contact met ons opĀ 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen en voorzien u van het beste advies. U kunt contact opnemen via de volgende mogelijkheden:

T: 013 521 22 23

E: info@vanwijkzitspecialist.nl

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten

Een groot aantal vooraanstaande zitspecialisten hebben zich verenigd in de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten (NVZS). Ons doel is om u te informeren en adviseren over kwalitatief goed zitten.

Veelgestelde vragen over onze zadelkrukken

Een ergonomische zadelkruk is een speciale kruk die zorgt voor een goede zithouding. Door de continue lichte beweging van de kruk wordt de wervelkolom in beweging gehouden en voorkomt het stijfheid in de rug.
Van Wijk Zitspecialist biedt ergonomische zadelkrukken aan van bekende merken zoals Varier, Score, Aeris en Rovo.
Een ergonomische zadelkruk bevordert een goede zithouding. Het voorkomt stijfheid en pijn in de rug. Door de continue lichte beweging van de kruk worden ook de rug- en buikspieren versterkt.
U kunt de zadelkrukken bekijken en uitproberen in de showroom van Van Wijk Zitspecialist in Oisterwijk. U kunt ook zadelkrukken uitgebreid thuis uitproberen.
Share This