Een ergonomische zadelkruk: de beste keuze voor u

Goed en verantwoord zitten aan een eettafel, bureau, bar of hobbytafel? Met een ergonomische zadelkruk van Score, Varier, Nest zit u altijd met een rechte rug. De continue beweging versterkt de spieren en voorkomt spanningen. Van Wijk Zitspecialist voorziet u graag van deskundig zitadvies en kan u uitgebreid informeren over de beste ergonomische zadelkruk voor u.

Ruim assortiment ergonomische zadelkrukken

Wij hebben de ergonomische zadelkukken van Score in ons assortiment, deze krukken worden veel door tandartsen ingezet, maar steeds vaker worden de krukken thuis of op kantoor gebruikt. Deze zadelkrukken zijn uitgevoerd met wielen en kunnen ook met een lendensteun of rug/armsteun worden geleverd. Daarnaast kunt u de ergonomische zadelkruk Varier Move bestellen bij Van Wijk Zitspecialist. Deze multifunctionele kruk voor thuis of op kantoor is voorzien van een speciale kantelvoet die het lichaam kan volgen en is 360 graden draaibaar. Door de kruk in hoogte te verstellen past hij altijd perfect aan uw bureau, bar of tafel. Ook tijdens andere werkzaamheden, zoals verven of strijken, kan een ergonomische zadelkruk ingezet worden. Naast zadelkrukken van Score en Varier bieden wij ook een schitterend model van Ercolino aan. Deze ergonomische zadelkruk heeft een houten onderstel en een verantwoord gevormd zitvlak.

Van Wijk Zitspecialist kan u bijstaan in uw keus voor de juiste zadelkruk. Wij bieden:

  • Zitadvies op maat
  • Uitgebreide testmogelijkheden
  • Passing en advies aan huis

Neem contact met ons op

Wanneer u zelf een ergonomische zadelkruk wilt aanschaffen, kunt u gebruikmaken van de bestelmogelijkheden in onze webshop. Heeft u nog vragen, neem dan even contact met ons op. U mag natuurlijk ook langskomen in onze winkel, dan kunt u de ergonomische zadelkrukken direct uitproberen.

Share This