Fitform fauteuils, heerlijk zitten

Wie echt lekker wil zitten, kiest voor een van de vele Fitform fauteuils. Schitterend eigentijdse stoelen die in diverse posities kunnen worden gezet, waardoor u altijd een optimale zithouding heeft. Fitform fauteuils zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar bij Van Wijk Zitspecialist. Altijd voorzien van deskundig zitadvies!

Relaxen en gemakkelijk opstaan

Fitform fauteuils zijn voorzien van een uniek kantelmechanisme. Met een druk op de knop kunt u de rugleuning en zitting in één beweging naar achteren laten kantelen. Dit voorkomt belasting van uw rug. Wat de Fitform fauteuils daarnaast interessant maakt, is het sta-op mechanisme. Veel van de fauteuils van het eigentijdse merk kunnen dankzij de elektromotor voorover gekanteld worden, waardoor opstaan een stuk gemakkelijker wordt. Ook bij het weer in de stoel gaan zitten, speelt het sta-op mechanisme een rol. De unieke combinatie van sta-op stoel en relaxstoel zorgen ervoor dat Fitform een zeer gewild merk is.

Fitform fauteuils:

  • Kennen een relaxstand
  • Zijn soms voorzien van een sta-op mechanisme
  • Hebben een trendy design
  • Worden op maat gemaakt
  • Kennen een perfecte zit

Verdere informatie

Meer weten of een van de Fitform fauteuils bestellen? Kom gezellig langs in de showroom in Oisterwijk en wij laten u alle mogelijkheden zien. Bent u niet in staat naar onze showroom te komen, dan is passing van een Fitform fauteuil en zitadvies aan huis ook mogelijk. Maak nu een afspraak.

Share This