Zitcomfort op maat in de Fitform fauteuils

Goed en ondersteund zitten kan alleen als een stoel past bij de lichaamsbouw van een persoon. Niemand is hetzelfde, dus MAATWERK. De Fitform fauteuils worden daarom altijd aangepast op de persoonlijke zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en zitbreedte.  We meten dit in onze speciale Fitform meetstoel waarin wij kunnen zien en u kunt voelen wat een juiste maat met het lichaam doet.

 

Verantwoord relaxen en gemakkelijk opstaan

Daarnaast zijn de juiste verstelmogelijkheden heel belangrijk. Fitform fauteuils staan bekend om zijn unieke verstelmogelijkheden. Het is belangrijk dat u de fauteuil kunt instellen zoals u zélf wilt, zodat u op ieder gewenst moment een houding kunt zoeken waarin u het meest ontspannen zit. Belangrijk is dan dat de rug, voetenbank en relaxstand onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. Uniek aan de Fitform fauteuils is de kantelverstelling. De rug en zitting houden dezelfde hoek en u kantelt in zijn geheel naar achteren. Hierdoor kunt u rusten zonder onderuit te zakken, de belasting op de rug word verminderd. Dit geeft een buitengewoon comfortabel gevoel. Mensen met rugklachten ervaren dit als zeer prettig.

 

Collectie

Wij bieden een zeer uitgebreide colelctie Fitform fauteuils met diverse elegante modellen uit te voeren in sterke bekledingsstoffen of leder. Voor extra comfort kunt u de Ftiform fauteuils nog uitbreiden met bijvoorbeeld een draaiplateau, accu, verwarming, memoryfunctie enz.
Fitform biedt teven een aparte zorgcollectie voor mensen die meer aanpassingen nodig hebben dan het maatwerk. Bij deze stoelen kunnen we o.a. de rug aanpassen voor mensen met problemen in de rompbalans,  decubitus, bolle rug door ingezakte wervels (kyphose en scoliose).

 

Ervaar het zelf

Meer weten over de collectie van de Fitform fauteuils? Kom gezellig langs in onze showroom in Oisterwijk en wij laten u alle mogelijkheden zien en ervaren. Is het voor u niet makkelijk om naar onze showroom te komen? Maak dan een afspraak bij u thuis. Dan nemen wij een aantal Fitform fauteuils en sta-op stoelen mee en kunt u de stoelen thuis uitproberen.

Share This