Een varier stoel betekent ergonomisch verantwoord zitten

Een stoel om heerlijk in te relaxen en die er ook nog eens prachtig uitziet? Met een Varier stoel zit u gegarandeerd goed. Deze Varier stoelen kennen een ergonomische zit en een buitengewone schoonheid. Bij Van Wijk Zitspecialist kunnen we u er alles over vertellen. Ook hebben we diverse modellen in de showroom staan, zodat u altijd even kunt uitproberen welke uw favoriet is.

 

Voordelen van een Varier stoel

Varier stoelen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Kokon serie en de Peel serie. Schitterende modellen die de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgen en u een perfecte zit bieden. Daarnaast heeft Varier een balansstoel ontworpen die ook als relaxstoel uitstekend dienstdoet. De Varier Gravity Balans kan gebruikt worden om actief aan tafel te zitten, waarbij de stoel het lichaam stimuleert om in beweging te blijven. Ook kent de stoel een drietal posities om in te relaxen, waarbij de rugbelasting minimaal is. Voor welke Varier stoel u ook kiest, lekker zitten is een feit. Met de aanschaf van een Varier stoel:

  • Stimuleert u het lichaam niet te lang stil te zitten
  • Haalt u een schitterende stoel in huis
  • Bent u verzekerd van een heerlijke zit
  • Zult u minder last hebben van rugklachten

 

Uw eigen Varier stoel kopen? Dat kan bij Van Wijk Zitspecialist

Bent u benieuwd hoe de verschillende Varier stoelen zitten? Kom dan langs in onze showroom waar u ze stuk voor stuk kunt uitproberen. Weet u al welk model Varier stoel u wilt? Dan kunt u ze ook heel gemakkelijk online bestellen bij Van Wijk Zitspecialist. Wij maken het u graag gemakkelijk. Nog niet zeker over de Varier stoel? Bij ons kunt u ook terecht voor een Varier fauteuil.

 

Ontdek ons assortiment

Hieronder vindt u ons assortiment Varier stoelen. De stoelen zijn direct te bestellen vanuit onze webshop. Natuurlijk bent u van harte welkom om de stoelen te komen proberen in onze showroom in Oisterwijk.

Share This