Een varier stoel betekent ergonomisch verantwoord zitten

Een stoel om heerlijk in te relaxen en die er ook nog eens prachtig uitziet? Met een Varier stoel zit u gegarandeerd goed. Deze Varier stoelen kennen een ergonomische zit en een buitengewone schoonheid. Bij Van Wijk Zitspecialist kunnen we u er alles over vertellen. Ook hebben we diverse modellen in de showroom staan, zodat u altijd even kunt uitproberen welke uw favoriet is.

 

Voordelen van een Varier stoel

Varier stoelen zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Kokon serie en de Peel serie. Schitterende modellen die de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgen en u een perfecte zit bieden. Daarnaast heeft Varier een balansstoel ontworpen die ook als relaxstoel uitstekend dienstdoet. De Varier Gravity Balans kan gebruikt worden om actief aan tafel te zitten, waarbij de stoel het lichaam stimuleert om in beweging te blijven. Ook kent de stoel een drietal posities om in te relaxen, waarbij de rugbelasting minimaal is. Voor welke Varier stoel u ook kiest, lekker zitten is een feit. Met de aanschaf van een Varier stoel:

  • Stimuleert u het lichaam niet te lang stil te zitten
  • Haalt u een schitterende stoel in huis
  • Bent u verzekerd van een heerlijke zit
  • Zult u minder last hebben van rugklachten

 

Uw eigen Varier stoel kopen? Dat kan bij Van Wijk Zitspecialist

Bent u benieuwd hoe de verschillende Varier stoelen zitten? Kom dan langs in onze showroom waar u ze stuk voor stuk kunt uitproberen. Weet u al welk model Varier stoel u wilt? Dan kunt u ze ook heel gemakkelijk online bestellen bij Van Wijk Zitspecialist. Wij maken het u graag gemakkelijk. Nog niet zeker over de Varier stoel? Bij ons kunt u ook terecht voor een Varier fauteuil.

 

Ontdek ons assortiment

Hieronder vindt u ons assortiment Varier stoelen. De stoelen zijn direct te bestellen vanuit onze webshop. Natuurlijk bent u van harte welkom om de stoelen te komen proberen in onze showroom in Oisterwijk.

Hulp of advies nodig? Van Wijk Zitspecialist helpt u verder

Heeft u hulp nodig bij het maken van de perfecte keuze? Of wil u graag extra informatie ontvangen over één van de Varier stoelen? Van Wijk Zitspecialist staat voor u klaar. U kunt ons contacteren door te bellen naar 013 521 22 23, door een e-mail te sturen naar info@vanwijkzitspecialist.nl of door ons contactformulier in te vullen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk.

Ook kunnen wij bij u aan huis langskomen met diverse Varier stoelen. Hiervoor kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen over Varier stoelen

Varier stoelen zijn ergonomisch ontworpen stoelen die de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgen.
Met een Varier stoel stimuleert u het lichaam niet te lang stil te zitten, u bent verzekerd van een heerlijke zit, u heeft een schitterende stoel in huis en u zal minder rugklachten hebben.
Varier stoelen zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals de Kokon serie en de Peel serie. Daarnaast heeft Varier een balansstoel ontworpen, de Varier Gravity Balans, die ook als relaxstoel uitstekend is.
U kunt Varier stoelen uitproberen in de showroom van Van Wijk Zitspecialist in Oisterwijk. Als u al weet welk model Varier stoel u wilt, kunt u deze ook heel gemakkelijk online bestellen bij Van Wijk Zitspecialist.
Share This