Balans stoelen: goed zitten

Een Balans stoel draagt bij aan continue beweging. Door een balans stoel wordt u gedwongen in beweging te blijven en bevorderd het zitten met een recht rug. Het grote voordeel hiervan is dat u automatisch ergonomisch zit. Bij Van Wijk Zitspecialist kunt u terecht voor deskundig advies en verschillende modellen balans stoelen.

Beweging tijdens het zitten

De ideale balansstoel voor thuis en op kantoor zorgt ervoor dat uw rug automatisch altijd boven uw bekken komt te staan. De Varier Wing Balans voorkomt overbelasting van rug en benen en zorgt voor een vrijere ademhaling. Dat de balans stoel op wieltjes staat, maakt hem bijzonder wendbaar. Wilt u liever geen wieltjes, maar wel profiteren van de voordelen van balans stoelen? Dan is de Varier Thatsit Balans iets voor u. Op deze moderne, met in hoogte verstelbare kniesteunen, balans stoel worden ook rug en benen ontlast. Dit maakt het de perfecte stoel voor mensen met rugklachten.

Uw eigen balans stoel

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze of een van de andere balans stoelen? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom om te testen. Voor deskundig zitadvies kunt u zich in alle gevallen wenden tot onze medewerkers. Liever direct bestellen? Dat kan heel gemakkelijk online.

Share This