Actie gratis voetenbank Peel en Kokon

Varier Stokke model Peel en Kokon zijn beide ergonomische relaxstoelen met fraaie vormgeving. De stoelen volgen de natuurlijk bewegingen van het lichaam door geïntegreerd kantel-mechanisme. Hierdoor kunt u achterover leunen zonder weg te glijden. Kom naar onze showroom om het comfort van deze relaxstoelen te ervaren.

De Peel en Kokon zijn nu in de aanbieding voor € 2999  € 2499.

Actie zadelkruk Move

Op de Move zit je staand of sta je zittend. De Move kan vrijwel overal en door iedereen worden gebruikt, zowel thuis of op kantoor. De Move ondersteund optimaal bij een hogere werkplek of om bijvoorbeeld te strijken. Door de ronde voet kantelt de kruk, waardoor de rug in een rechte stand komt. Door de gasveer is de kruk in hoogte verstelbaar.

De zadelkruk Move is nu in de aanbieding voor € 419  € 379,-.

Actie kniestoel Variable Balans

De Variable Balans is de ideale werkstoel voor bureau en (thuis)kantoor. De kniestoel is zeer geschikt voor mensen met rugklachten, omdat de stoel zorgt voor een gezonde en correcte houding. De Variable Balans heeft een rond frame, hierdoor blijft u in beweging. Dit zorgt ervoor dat rugklachten verminderen en de buik en rugspieren worden getraind.

De kniestoel Variable Balans is nu in de aanbieding voor € 329  € 295.

Share This