Zadelkruk kopen?

Zadelkruk kopen? Goed en actief zitten zodat rugklachten, spanningen en andere ongemakken geen kans krijgen? Een zadelkruk kan dan uitkomst bieden. Zadelkrukken bevorderen het zitten met een rechte rug en de voortdurende beweging draagt bij aan sterkere spieren in buik en rug. Een zadelkruk kopen kan bij Van Wijk Zitspecialist. Wij voorzien u van deskundig advies en hebben verschillende modellen zadelkrukken in het assortiment opgenomen.

Wij denken met u mee

U wilt een zadelkruk kopen, maar welke kiest u dan? Bij Van Wijk Zitspecialist is de kennis en ervaring aanwezig om u van goed zitadvies te voorzien. De zadelkrukken die wij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zitten heerlijk. De ergonomische krukken stimuleren een juiste zithouding, waardoor u rugklachten kan voorkomen of verminderen. Wij zijn leverancier van de gerenommeerde merken Score, Varier en Nest. Onze zadelkrukken zijn in hoogte verstelbaar, keuze uit smalle of standaard zitting. Daarnaast bieden de zadelkrukken van score de mogelijkheid voor een lendensteun en een arm/rugsteun.
Besluit u een zadelkruk te kopen bij Van Wijk Zitspecialist, dan bent u verzekerd van:

  • De allerbeste kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Deskundig advies

Direct een zadelkruk kopen of eerst advies? Het kan Bij Van Wijk

Een zadelkruk stimuleert het bewegend zitten. Wilt u een zadelkruk kopen, dan kunt u deze online bestellen bij Van Wijk Zitspecialist. Wilt u liever eerst even proberen voordat u de zadelkruk gaat kopen? Kom dan vrijblijvend langs bij onze showroom in Oisterwijk. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Contact opnemen kunt u doen door te bellen naar 013 521 22 23 of door te mailen naar info@vanwijkzitspecialist.nl. Liever advies aan huis? Geen probleem! We komen graag met enkele zadelkrukken bij u thuis. 

Bekijk onze zadelkrukken

Bekijk hieronder direct ons assortiment zadelkrukken. Door op een zadelkruk te klikken, krijgt u alle informatie te zien over de desbetreffende kruk. 

Share This