Bewegend zitten

“De mens is gemaakt om te bewegen, niet om stil te zitten”. Daarom nodigen de ergonomische werkstoelen zich uit om gevarieerd te zitten. Onder het motto: de beste zitpositie is altijd ‘de volgende’.”
Hét kenmerk van onze werkstoelen is de natuurlijke beweging tijdens het zitten. Daardoor is er minder druk op de wervels (zoals bij lang stilzitten), en ontspant u automatisch rug, nek en schouders, en oefent u ongemerkt uw spieren, waardoor u rugklachten kunt voorkomen. Bovendien wordt door de beweging die bloedcirculatie gestimuleerd. Variér biedt ergonomische zadelkrukken en balans stoelen.

De Varier- collectie

De collectie van Variér (voorheen Stokke) bestaat uit functionele stoelen voor thuis en voor op het werk. Ze nodigen uit om te bewegen en te variëren. De beste zitpositie is nl altijd ‘de volgende’.

Dankzij het design houdt de ruggengraat zijn natuurlijke kromming en wordt de rug ontlast. De voortdurende natuurlijke beweging versterkt de spieren en voorkomt spanningen in de rug, nek en schouders. Constant licht bewegen is tevens veel minder vermoeiend dan statisch zitten. De open hoek in de heupen zorgt voor een actieve bloedcirculatie en een verbeterde zuurstoftoevoer, waardoor het concentratie vermogen stijgt. Tevens zorgen de stoelen van Varier voor en relevante ondersteuning in de rusthouding waardoor men in een juiste houding kan rusten.

Variér (voorheen Stokke) zorgt voor een ergonomische verantwoorde zit met een prachtig design met alleen het beste voor de gebruiker.

Share This