Relaxfauteuils

Comfortabel zitten is geen luxe, het is een recht. Als u lichamelijke klachten hebt, is een relaxfauteuil op maat uw steun en toeverlaat. En zelfs zonder klachten voelt u alle zorgen van u afglijden zodra u in uw relaxfauteuil gaat zitten.

“Een klant die voor het eerst in mijn relaxfauteuil plaatsnam wist niet wat hij meemaakte. ‘Het lijkt wel of ik gewichtloos ben, zo vederlicht zit ik in deze stoel.” 

Miranda van Wijk - Zitspecialist

Gun uzelf de perfecte stoel

Een ergonomische relaxfauteuil koopt u niet elke dag. Dan wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Wij begrijpen dat heel goed. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om samen de stoel naar uw hart te vinden. 

Kwaliteit van leven

Een relaxfauteuil is een investering in uzelf. Ga eens na hoeveel uren u in deze stoel gaat doorbrengen. In een relaxstoel die op maat is gemaakt merkt u het verschil. Elk deel van uw lichaam wordt op de juiste plek ondersteund. U ervaart minder lichamelijk ongemak en houdt meer energie over.
[CALL-TO-ACTION] Een relaxstoel op maat is met geen andere stoel te vergelijken. Ervaar het zelf in onze showroom of laat ons voor zitadvies bij u thuis komen.

Share This