Hoogte verstelbaar bureau / Verstelbare werktafel

Iedereen die langdurig in dezelfde houding heeft zitten werken herkent het: stijfheid, pijntjes en steeds meer moeite met concentratie. Op termijn kunnen die klachten de gezondheid flink schaden en chronisch worden, zo blijkt uit wetenschappelijke studies. De oplossing is even simpel als doeltreffend: wissel zittend werken af met staand.

Een in hoogte verstelbaar bureau maakt dat heel eenvoudig: met een druk op de knop verandert uw zitplek op elk gewenst moment in een dynamische staande werkplek. Door de afwisseling wordt de bloedsomloop gestimuleerd, krijgt u een fitter gevoel en daardoor meer scherpte en snelheid bij het werken.

Deze in hoogte verstelbare werktafel kunt u eenvoudig op elke gewenste hoogte instellen met de elektrische bediening in het werkblad. De werktafel heeft een ruim werkblad, waarin de elektra, usb aansluitingen en lade fraai zijn weggewerkt. U kunt te tafel eenvoudig verplaatsen door het wielsysteem in de poten. Het ontwerp is prachtig en tijdloos. Met de verwisselbare kleur- en houtlijsten, kunt u de uitstraling van de tafel aanpassen aan de huidige trends of uw nieuwe persoonlijke voorkeur.

Share This