Zitadvies op maat

Ontvang zitadvies op maat bij Van Wijk Zitspecialist. Uw persoonlijke situatie staat centraal. We bespreken uitgebreid uw wensen en mogelijkheden. Daarbij kijken we onder meer naar uw lengte en gewicht, eventuele lichamelijke klachten en welk budget beschikbaar is. Kortom we nemen alles mee om tot de perfecte keuze te komen. Ons advies is het startpunt van ergonomisch zitcomfort. 

Waarom heb ik zitadvies nodig?

Een goede zithouding? Veel mensen zijn zich niet bewust waar ze op moeten letten. Zitadvies maakt dan echt het verschil. Ons lichaam is niet gemaakt om te zitten. Het is ontworpen om te bewegen. Voor mensen die langdurig zitten is het belangrijk dat hun houding goed is en dat de stoel de voorwaarden schept om af te wisselen van houding. Dit voorkomt klachten.

Zitadvies voorkomt problemen en kan ze wegnemen. Wij zien veel oudere mensen met gewrichtsproblemen, decubitus of osteoporose. Ze leiden een zittend leven, terwijl het zitten juist met ongemak gepaard gaat. Met de juiste stoel is dit niet nodig.
Miranda van Wijk - Zitspecialist

Ook zittend is het goed om te bewegen. Ga regelmatig in uw stoel verzitten. Zet uw beensteun wat hoger of lager. Kantel wat meer naar voren of achteren. Het stimuleert de doorbloeding, vermindert de druk op de wervels en voorkomt stijfheid.

Waarom geven wij zitadvies?

“Ik ondervond zelf rugklachten. Zo begon mijn reis naar een gezonde zithouding en de status van zitspecialist. Een stoel op maat maakt echt een wereld van verschil. Die ervaring gun ik iedereen. Ik adviseer ouderen om pijnvrij te zitten en zelfredzamer te worden. Ik hielp honderden cliënten hun klachten te verminderen of deze zelfs te voorkomen.”

Mensen blij maken, dat is de drijfveer van Miranda.

Het verschil met een stoel uit de reguliere meubelwinkel

Opletten hoe je zit op een gewone stoel is niet voldoende. Elk lichaam is uniek en de meeste stoelen komen in één formaat van de lopende band. Dit matcht niet. Vooral als u langdurig zit geeft dat ongemak. Soms zelfs pijn. 

Onze relaxfauteuils worden op maat voor u gemaakt. Uw lichaam krijgt precies op de juiste plaatsen ondersteuning. U merkt het aan uw humeur: dat wordt steeds beter.

Share This