Over ons: Van Wijk Zitspecialist

Miranda van Wijk is van haar rugklachten af en helpt nu anderen hetzelfde te realiseren. Vanuit een mooie showroom in het hart van Oisterwijk bestrijkt zij een groot deel van Nederland met haar ergonomische stoelen en haar adviezen om gezond en comfortabel te zitten.

“Onze klanten hebben vaak lichamelijke klachten waardoor ze problemen hebben met zitten”, vertelt Miranda. “Ik krijg veel mensen met rug- of nekklachten, pijnlijke heupen of knieën, een bolle rug (kyfose), scoliose, osteoporose, decubitus, of de nasleep van een beroerte (CVA). Bij ons zijn ze aan het goede adres: wij hebben voor elk zitprobleem een oplossing op maat.”

Het verschil tussen zitten en goed zitten

Verdieping in de wereld van ergonomisch zitcomfort begon voor Miranda toen ze zelf rugklachten kreeg. Voor een gezonde levensstijl moest ze o.a haar zithouding aanpassen. En dat blijkt maatwerk.

Vandaar dat Van Wijk Zitspecialist met meet- en testmateriaal werkt. Zo krijgt u een ergonomische stoel die op uw lijf geschreven is. Hij wordt namelijk op maat gemaakt. “Als u in de winkel komt observeer ik uw houding en manier van bewegen. Zit u een beetje scheef? Dat valt mij direct op. Al pratend kom ik erachter wat u in uw situatie nodig hebt. In de meetstoel stel ik alle onderdelen tot op de centimeter nauwkeurig in. Let maar op! Het voelt alsof u gedragen wordt.”


U bent uniek, waarom uw stoel nog niet?

De kracht van een ergonomische stoel is dat hij precies is afgestemd op de unieke maten van
het individu. Vergelijk het met het verschil tussen een confectiepak en een maatpak. Het eerste zit in het beste geval niet onaardig. Het maatpak zit als gegoten.

“Een centimeter kan het verschil zijn tussen een goede en een slechte stoel,” weet Miranda. “Als de armleuning net te laag is, hebt u geen ondersteuning. Is hij iets te hoog, dan krijgt u spanning in de schouder. Het is belangrijk te ervaren wat die ene centimeter doet. Daar hebben we dus onze meetstoel voor.”

“Mijn kracht is maatwerk”

Van Wijk Zitspecialist is geen doorsnee meubelzaak. Bij ons kom je voor een zitoplossing. “In mijn vak is het handig als je over bepaalde eigenschappen beschikt. Passie voor ergonomisch zitten spreekt vanzelf. Maar zeker ook oplossingsgericht denken en inlevingsvermogen. Ik praat met u en denk tegelijkertijd altijd: wat is zijn onderliggende behoefte?”

Proefzitten in de winkel of thuis

Reken op persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. In de winkel en thuis. Als het voor u gemakkelijker is, komen wij bij u langs voor zitadvies. U ziet en ervaart meerdere modellen en neemt plaats in de meetstoel. Zo krijgt u ook thuis uw perfecte maatwerkstoel.

Een klant tevreden zien. Dat is de diepe drijfveer van Miranda. “Ik heb heel dankbaar werk,” zegt ze. “Door mensen bewust te maken van hun zithouding, kan ik concreet bijdragen aan hun gezondheid en welzijn. Daar word ik blij van.”

Kosten van een ergonomische fauteuil

Een ergonomische fauteuil is een arbeidsintensief product. Zie het als een investering in uzelf. U vermindert of voorkomt klachten en kunt zelfs pijnvrij zitten terwijl u dat niet gewend bent. 

“Geld zit ook niet lekker, zeg ik wel eens. Veel mensen geven wel geld uit aan een grote tv en zitten in een beroerde stoel. U kunt ook contact opnemen met ons. Dan kiest u voor jarenlang ongeëvenaard zitcomfort. Dat kijkt lekkerder kan ik u vertellen.”

Cadeautip van Miranda

Volwassen kinderen weten vaak niet wat ze hun vader of moeder voor hun verjaardag moeten geven. “Moeder heeft alles al. En vader zegt dat hij niks nodig heeft.” Overweeg eens om een fauteuil op maat cadeau te geven. Dat is een geschenk voor het leven. Als de hele familie daar een bijdrage aan levert, kom je een heel eind. Er is niets beters om uw vader of moeder een plezier mee te doen.”

[CALL-TO-ACTION] Verras uzelf door eens in onze meetstoel plaats te nemen. Het comfort dat u ervaart is onevenaarbaar. We komen ook met plezier naar u toe.

Share This