Fitform sta op stoelen, gemak dient de mens

Even opstaan uit een stoel is niet voor iedereen eenvoudig. Wanneer het voor u wat lastiger is uit een stoel omhoog te komen, wijzen we u graag op de Fitform sta op stoelen. Speciaal ontworpen stoelen die u helpen, maar die er bovendien ook nog eens schitterend uitzien. Bij Van Wijk Zitspecialist kunt u ze op uw gemak proberen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je een Fitform sta op stoel niet zomaar koopt, die moet je voelen!

Wellness voor u

Fitform sta op stoelen maken deel uit van de Wellness collectie. Een moderne collectie stoelen die u een optimale zithouding garanderen en waaruit u, dankzij specifieke verstelmogelijkheden, net wat makkelijker opstaat. De Fitform sta op stoelen kantelen in hun geheel naar voren. Hierdoor is opstaan opeens een stuk eenvoudiger. Door de hoogwaardige kwaliteit, de mogelijkheden van maatwerk en de unieke mogelijkheden, zijn de Fitform sta op stoelen van toegevoegde waarde.

Koopt u bij Van Wijk Zitspecialist, dan bent u verzekerd van:

  • Deskundig advies
  • Uitgebreid testen
  • Persoonlijke service

Contact opnemen

Meer weten of het opstaan uit een Fitform sta op stoel testen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Oisterwijk. Bent u niet in de gelegenheid zelf naar onze winkel te komen, dan kunt u ook een afspraak maken voor zitadvies aan huis.

Share This