Fitform sta op stoel, gemak dient de mens

Een sta-op-stoel, ook wel opstastoel, van Fitform zorgt ervoor dat u met 1 druk op de knop weer makkelijker uit een fauteuil op staat als dat om welke reden dan ook minder goed gaat. Een Fitform sta-opstoel komt door gebruik van een elektromotor omhoog en kantelt de persoon voorover, zodat opstaan eenvoudig is. Ook gaan zitten gaat met hulp van dezelfde techniek bijzonder soepel; het voorkomt het in de stoel ‘ploffen’. Al onze Fitform sta-op stoelen zijn daarnaast in te stellen naar een relaxstand. Zo kunt u naast makkelijk opstaan ook heerlijk rusten. Voor de juiste en meest comfortabele zithouding is het belangrijk dat wij deze fauteuils voor u op maat laten maken, met uw zithoogte, zitdiepte en armleggerhoogte.

Wellness voor u

Fitform sta op stoelen maken deel uit van de Wellness collectie. Een moderne collectie stoelen die u een optimale zithouding garanderen en waaruit u, dankzij specifieke verstelmogelijkheden, net wat makkelijker opstaat. De Fitform sta op stoelen kantelen in hun geheel naar voren. Hierdoor is opstaan opeens een stuk eenvoudiger. Door de hoogwaardige kwaliteit, de mogelijkheden van maatwerk en de unieke mogelijkheden, zijn de Fitform sta op stoelen van toegevoegde waarde.

Koopt u bij Van Wijk Zitspecialist, dan bent u verzekerd van:

  • Deskundig advies
  • Uitgebreid testen
  • Persoonlijke service

Contact opnemen

Meer weten of het opstaan uit een Fitform sta op stoel testen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Oisterwijk. Bent u niet in de gelegenheid zelf naar onze winkel te komen, dan kunt u ook een afspraak maken voor zitadvies aan huis.

Share This